Ledige stillinger

Wise Consulting er et innovativt programvarehus med over 20 års erfaring. Selskapet utvikler programvare til norsk og internasjonal industri, som gjør arbeidshverdagen vår både variert og spennende. Vi har behov for flere kreative og initiativrike kollegaer. Vi søker etter utadvendte, resultatorienterte og positive personer.

Ønsker du å jobbe internasjonalt sammen med spennende mennesker og samtidig kunne spenne på deg randonee skiene etter jobb å gå i noe av Norges flotteste alpine terreng, ja da har du nå sjansen. Molde er rik på natur hele året.

Vi er et privateid selskap som teller åtte ansatte med god økonomi og som feirer 20-års jubileum i år.


Vi søker:

2 Systemutviklere / systemkonsulenter

Vi ønsker kollegaer som kan ta ansvar å jobbe målrettet og selvstendig i perioder, men også inngå i løsnings-team nårdet kreves. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av systemdesign og programmering; i hovedsak innenfor C#, HTML, JS og CSS. Vi drifter vår egen serverpark hvor vi hoster våre sky-løsninger. Det vil være en fordel om du har kjennskaper til MS SQL-databaser og programmering inn mot disse.

Flere av våre kunder har elektronikk tilkoblet programvaren vi leverer og vi utvikler også IoT- og kybernetikk-løsninger integrert for disse.

Hos oss er målet å levere driftssikre og fremtidsrettede IT-løsninger. Programvaren og produktene vi leverer måles ut fra kundetilfredshet. Kommunikasjon med kunden er avgjørende i leveransene våre. Vi søker derfor personell med den rette attitude'n til å prestere og levere.


1 Designer / Frontend programmerer

Vi ønsker oss en frontend programmerer som kan og har interesse for design. Vi er knallgode på å utarbeide programvare, mens vi ser at kravene til at nye brukere "finner ut av" programvaren selv, uten opplæring, stiger. Vi ønsker derfor at du kan utarbeide nytt frontend design på kommende programvare og facelifte etablerte løsninger.

Du som søker må kunne HTML, CSS, ha interesse for programmering og gjerne kunne kode javascript. Din jobb vil være å "sette prikken over i-en" for oss.

For begge stillingene ønsker vi at du tørr å både snakke og skrive engelsk. Flere av våre kunder er norske, men har flerspråklige kollegaer og samarbeidspartnere.


Søknad sendes til post@wise.no