Referanser

MV Werften

MV Werften bruker myProject til godkjenningsprosessen for tegning av nye fartøy, inkludert verft, reder og designere. MV Werften består av verft i Wismar, Rostock og Stralsund som jobber sammen som et team.

TEEKAY

TEEKAY har brukt myProject i mange forskjellige prosjekter som en samarbeidsportal for å godkjenne dokumenter og for å kommentere forslag. Det største prosjektet til nå er FPSO-prosjektet KNARR, som ble bygget på SAMSUNG i Busan, Sør-Korea med over 500 brukere involvert fra eierne, TEEKAY, underleverandører osv. TEEKAY og Odebrecht har også brukt myProject i ombyggingen av Tiro e Sidon prosjekt og flere andre TEEKAY FEED-prosjekter.

PGS

Det elektroniske prosjektverktøyet, myProject, har blitt brukt av PGS for å godkjenne tegninger, spore kommentarer og inspeksjoner. De siste prosjektene kjøres på MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES i Japan.

Wilhelm Wilhelmsen

Wilhelm Wilhelmsen har brukt myProject i flere RO / RO-byggeprosjekter. For eksempel i Japan på MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES i Nagasaki

BW Group

BW Group bruker myProject i deres nybyggingsprosjekter. BW Group bygger sine skip ved forskjellige skipsverft og opplever store fordeler med å samle all sin tekniske dokumentasjon i myProject.

Vard Group

Verft i Vard Group har brukt flere av systemene våre i mange år. Bits&Pieces brukes til å kjøpe produkter med høyt forbruk raskt og uanstrengt. TAG-systemet har vært viktig for å opprettholde kontrollen over logistikk og materialflyt. ToolBox har vært et verdifullt system for å gjøre verktøy leid og til og med tapt av underleverandører eller ansatte til god fortjeneste. Vard er et internasjonalt skipsbyggingsselskap og den største gruppen verft i Norge. De fikk også tun i Romania, Vietnam og Brasil. Systemene våre har hjulpet dem å koble sammen til tross for den geografiske avstanden mellom dem.

Island Offshore

Island Offshore har brukt myProject for godkjenning av tegninger og samarbeider i prosessen med å utvikle riggen deres Island Innovator. Island Innovator ble bygget i Kina på Cosco-verftet og levert til Island Offshore / Maracc i 2013. Et prosjekt som varte i flere år og omfattet 150 forskjellige brukere. myProject ble også brukt i forbindelse med tunet i Norge før de gikk i drift.

Kleven

Kleven bruker ToolBox for å holde oversikt over verktøy som lånes ut til ansatte og kontraktarbeidere. Kleven har gjennom flere tiår vært et sterkt merke innen skipsindustrien. De opererer innen nybygg og service av skip. Begge verftene til Kleven, Kleven Yard og Myklebust Yard bruker Toolbox for å låne ut verktøy fra lageret til egne ansatte og utleiearbeidere.

Shell

Shell er en av verdens ledende energiselskaper og har vært en aktør i det norske markedet i over 100 år. Norske Shell driver søk og produksjon av olje og gass og er det internasjonale olje- og gasselskapet med høyest operativ produksjon på norsk sokkel. AS Norske Shell bruker ToolBox for å holde oversikt over utlånt utstyr på et av deres største anlegg i Norge.

NorSeaGroup's logistic

Resource Management and Coordination (RMC). RMC brukes på NorSeaGroups logistiske knutepunkter i Kristiansund (Vestbase), og i Stavanger (Dusavika og Tananger).

Höegh Autoliners

Höegh Autoliners bruker myProject når de nå bygger sine seks nye Post Panamax-skip av Pure Car Truck Carrier (PCTC) ved Xiamen Shipbuilding Industries (XSI) i Kina.

National Oilwell Varco

Vi har utviklet en logistisk løsning for varianter for NOV. Denne løsningen styrer VO fra kunder, varemottak og intern håndtering av prosjektdeler.

Multi Marine

Multi Marine AS bruker RMC for ressursplanlegging og beregning av fakturagrunnlag for arbeidskraftstjenester de leverer til bransjen.